

Gyorsfagyasztott sztrapacska
Gyorsfagyasztott
Sztrapacska
Felhasználási javaslat
A sztrapacska elő van főzve, majd lefagyasztva. Felmelegíthető mikrohullámú sütőben vagy serpenyőben növényi olaj hozzáadásával. A felmelegített sztrapacskát használjuk körítésnek zöldség és húsételekhez, különböző sajtos és mártásos ételek elkészítéséhez. különösképpen ajánljuk túrós, juhtúrós, káposztás, illetve pirított szalonnás sztrapacska készítéséhez.
CSAK HŐKEZELÉST KÖVETŐEN LEHET FOGYASZTANI!
Tápérték adatok
| Tápérték adatok /100 g termékben | |
|---|---|
| Energia | 550 kJ/130 kcal |
| Zsír | 0,53 g |
| amelyből telített zsírsav | 0,11 g |
| Szénhidrát | 25,73 g |
| amelyből cukrok | 1,56 g |
| Fehérje | 4,33 g |
| Só | 0,33 g |
Összetevők: burgonya, liszt, só.
Allergén tartalom: glutén. Tojást feldolgozó üzemben készült.
| Mikrohullámú sütőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát tálba öntjük és lefedjük, majd 800 W-on 10 percig melegítjük. Ezután át kell keverni, majd további 5 percig melegítjük. | |
| Serpenyőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát öntsük egy serpenyő, adunk hozzá egy kevés növényi olajat, majd folyamatos kevergetés közben melegítsük fel legalább 10 percig. |
Kiszerelés: 450 g, 1000 g, 2500 g.

Gyorsfagyasztott paraszt galuska
Gyorsfagyasztott
Paraszt galuska
Felhasználási javaslat
Felengedtetés nélkül lobogó forró vízbe tesszük 5 percre, többször átkeverjük, mikor feljön a víz felszínére, leszűrjük, lecsepegtetjük, végül kevés forró olajban vagy más zsiradékban megforgatjuk 2 percig. A felmelegített galuskát használhatjuk köretként húsos és szaftos ételekhez, illetve levesbetétként különböző leveses ételek elkészítéséhez.
CSAK HŐKEZELÉST KÖVETŐEN LEHET FOGYASZTANI!
Tápérték adatok
| Tápérték adatok /100 g termékben | |
|---|---|
| Energia | 616 kJ/ 146 kcal |
| Zsír | 1,28 g |
| amelyből telített zsírsav | 0,38 g |
| Szénhidrát | 26,38 g |
| amelyből cukrok | 0,69 g |
| Fehérje | 5,81 g |
| Só | 0,64 g |
Összetevők: liszt, teljes tojáslé, só, víz.
Allergén tartalom: glutén tojás.
| Serpenyőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát öntsük egy serpenyő, adunk hozzá egy kevés növényi olajat, majd folyamatos kevergetés közben melegítsük fel legalább 7 percig. | |
| Kisebb mennyiségű galuska felmelegítése esetén a melegítés idejét arányosan csökkentjük |
Kiszerelés: 10 kg