Gyorsfagyasztott
Sztrapacska
Felhasználási javaslat
A sztrapacska elő van főzve, majd lefagyasztva. Felmelegíthető mikrohullámú sütőben vagy serpenyőben növényi olaj hozzáadásával. A felmelegített sztrapacskát használjuk körítésnek zöldség és húsételekhez, különböző sajtos és mártásos ételek elkészítéséhez. különösképpen ajánljuk túrós, juhtúrós, káposztás, illetve pirított szalonnás sztrapacska készítéséhez.
CSAK HŐKEZELÉST KÖVETŐEN LEHET FOGYASZTANI!
Tápérték adatok
Tápérték adatok /100 g termékben | |
---|---|
Energia | 550 kJ/130 kcal |
Zsír | 0,53 g |
amelyből telített zsírsav | 0,11 g |
Szénhidrát | 25,73 g |
amelyből cukrok | 1,56 g |
Fehérje | 4,33 g |
Só | 0,33 g |
Összetevők: burgonya, liszt, só.
Allergén tartalom: glutén. Tojást feldolgozó üzemben készült.
Mikrohullámú sütőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát tálba öntjük és lefedjük, majd 800 W-on 10 percig melegítjük. Ezután át kell keverni, majd további 5 percig melegítjük. | |
Serpenyőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát öntsük egy serpenyő, adunk hozzá egy kevés növényi olajat, majd folyamatos kevergetés közben melegítsük fel legalább 10 percig. |
Kiszerelés: 450 g, 1000 g, 2500 g.
Gyorsfagyasztott
Paraszt galuska
Felhasználási javaslat
Felengedtetés nélkül lobogó forró vízbe tesszük 5 percre, többször átkeverjük, mikor feljön a víz felszínére, leszűrjük, lecsepegtetjük, végül kevés forró olajban vagy más zsiradékban megforgatjuk 2 percig. A felmelegített galuskát használhatjuk köretként húsos és szaftos ételekhez, illetve levesbetétként különböző leveses ételek elkészítéséhez.
CSAK HŐKEZELÉST KÖVETŐEN LEHET FOGYASZTANI!
Tápérték adatok
Tápérték adatok /100 g termékben | |
---|---|
Energia | 616 kJ/ 146 kcal |
Zsír | 1,28 g |
amelyből telített zsírsav | 0,38 g |
Szénhidrát | 26,38 g |
amelyből cukrok | 0,69 g |
Fehérje | 5,81 g |
Só | 0,64 g |
Összetevők: liszt, teljes tojáslé, só, víz.
Allergén tartalom: glutén tojás.
Serpenyőben történő melegítés esetén a tasak tartalmát öntsük egy serpenyő, adunk hozzá egy kevés növényi olajat, majd folyamatos kevergetés közben melegítsük fel legalább 7 percig. | |
Kisebb mennyiségű galuska felmelegítése esetén a melegítés idejét arányosan csökkentjük |
Kiszerelés: 10 kg