Jégbe zárt egészség

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

Elégedettségi garancia

Célunk, hogy az érdekelt felek kivétel nélkül elégedettek legyenek, mind a termék, mind a termékkel kapcsolatos szolgáltatások minőségével is.

MINŐSÉGPOLITIKÁNK

A Kata-Frost Kft. a hosszútávú eredményesség érdekében fontosnak tartja a biztonságos és egyenletes jó minőségű élelmiszeripari termékek előállítását. Mindemellett a vevői igények folyamatos, egyre magasabb szintű megelégedettsége is a célunk.

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Etikus személyzeti politikát folytatunk, folyamatos hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel biztosítjuk a dolgozóink részére.

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉSEK

Üzemépületeinket, eszközeinket és termelő berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél inkább növeljük a termékeink biztonságát és minőségi színvonalát.

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

KÖRNYEZETVÉDELEM FONTOSSÁGA

Termelési folyamataink során törekszünk arra, hogy minimalizáljuk a keletkező melléktermékek és hulladékok mennyiségét, illetve minden munkatárs felelős azért, hogy a saját feladatát úgy lássa el, hogy a környezetet terhelő hatásokat minimalizálja.

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

MAGAS MINŐSÉG

Fejlesztjük az oktatási és képzési rendszerünket, annak érdekében, hogy a dolgozóink megértsék a KFT. élelmiszerbiztonsági és minőségi elvárásait, ezáltal elérjük a termékeink jobb és magasabb szintű minőségét.

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

TERMÉKVÉDELEM

Tevékenységünk kapcsán folyamatosan törekszünk arra, hogy biztosítani tudjuk a termékvédelmet, illetve folyamatosan fejlesszük az élelmiszerbiztonsági kultúránkat.

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

TUDATOSSÁG

Törvényi előírások, termékbiztonsági és higiéniai követelmények betartása, valamint a termékeink nyomonkövetése területén elkötelezettek vagyunk. A kapcsolódó jogszabályokat folyamatosan nyomon követjük, illetve a változásokat pedig érvényesítjük a munkában.

LEGFŐBB CÉLJAINK

Kata-Frost jégbe zárt egészség.

A hazai és a külföldi vevőink által elvárt állandó, jó minőségű termékek biztosítása.


A már meglévő kapcsolatok további ápolása mellett új piaci lehetőségek kialakítása nemzetközi és hazai piacon egyaránt.

KATAFROST TERMÉKEK

Túl kicsi a készüléke felbontása!